• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2024

11:56

BARAŽNA PALJBA IZ ZAGREBA! Medijski kerberi kidišu na Srbiju: Ne, gospodo iz Večernjeg, ništa nije "znakovito"!

printscreen / Tanjug

Politika

BARAŽNA PALJBA IZ ZAGREBA! Medijski kerberi kidišu na Srbiju: Ne, gospodo iz Večernjeg, ništa nije "znakovito"!

Podeli vest

Neoustaški režim u Zagrebu preko svojih poslušničkih medija pokrenuo je specijalnu medijsku operaciju protiv Srbije i njenog predsednika Aleksandra Vučića.

Na hrvatskim portalima ređaju se tekstovi o hapšenju hrvatskog špijuna u Srbiji, s tim što se ta vest stavlja u kontekst hapšenja beogradskog advokata Nemanje Berića. 

Tako, primera radi, zagrebački Večernji list je objavio tekst pod naslovom "Znakovito kad se dogodilo uhićenje hrvatskog špijuna, Vučić dan ranije: Ovog čoveka su zatvorili samo zato što je Srbin".

Foto: printscreen

 

 

Između ova dva slučaja, mediji u Hrvatskoj pokušavaju da stave znak jednakosti, iako je sasvim jasno da je svako poređenje nesuvislo.

Jer, dok su ustaše na pravdi Boga malteretirale beogradskog advokata samo zato što im je sasuo istinu u lice poručujući da je Oluja pogrom i samo zato što je slušao srpske kraiške pesme, dotle je Srbija postupila po zakonu i uhapsila plaćenika čiji je posao da rovari u našoj zemlji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija