• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2024

08:50

ŠOKANTNO PRIZNANJE PONAVLJAČA IZ TRSTENIKA: Aleksić obelodanio zašto opozicija kreira haos u Srbiji!

Ata images / pritnscreen

Politika

ŠOKANTNO PRIZNANJE PONAVLJAČA IZ TRSTENIKA: Aleksić obelodanio zašto opozicija kreira haos u Srbiji!

Podeli vest

Miroslav Aleksić, predsednik Narodnog pokreta Srbije, bivši Jeremićevac koji je rasturio Narodnu stranku kako bi se priklonio tajkunu Draganu Đilasu, ponavljač Tehničke škole u Trsteniku, opozicionar sa manjkom znanja i viškom ambicije, otvoreno je priznao da su protesti u Srbiji politički!

Iako perjanice opozicije, uključujući i samog Aleksića nedeljama unazad pokušavaju da ubede narod u Srbiji da planirani haos kreiran po nalogu zapadnih ambasada posledica brige za ekologiju i zaštitu životne sredine, bivši potpredsednik Narodne stranke doslovno je priznao da iza protesta stoji politka - prljava, opoziciona politika čiji je cilj rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: Ata images / pritnscreen

 

 

U intervjuu za tajkunski nedeljnik Radar koji kontroliše Dragan Šolak, Aleksić je zapravo potvrdio ono što bi mnogi opozicionari da zabašure - protesti nemaju veze sa litijumom, jadaritom, radi se o flagrantnom pokušaju nasilnog otimanja države.

- Pa i protesti su politički, bore se protiv političkih odluka koje je neko doneo. Kao predsednik stranke, ali i kao građanin ove zemlje, bavim se politikom. Politika je i litijum, i cena nafte, i cena struje, i obrazovni sistem i javno zdravstvo - doslovce je rekao Aleksić, čime su pale u vodu sve priče o navodnoj brizi za očuvanje životne sredine.

Sve je, dakle, jasno. Bar onima koji žele da im bude jasno.

Kao i nebrojeno puta u prošlosti, propala srpska opozicija iskoristiće svaku temu i svaki problem,  a sada je aktuelna priča o litijumu, pokušavajući politički da vaskrsne i nekim čudom ponovo dođe na vlast.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija