• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2024

21:58

"Rusiji nismo okrenuli leđa!" Smajlović poručila: Impresivna je čvrstoća predsednika Vučića da ne uvodi sankcije Rusiji! (VIDEO)

printskrin

Politika

"Rusiji nismo okrenuli leđa!" Smajlović poručila: Impresivna je čvrstoća predsednika Vučića da ne uvodi sankcije Rusiji! (VIDEO)

Podeli vest

Ljiljana Smajlović, novinarka, izjavila je da je impresivna čvrstoća predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ne uvodi sankcije Rusiji.

- Ja ovu našu spoljnu politiku smatram jedinom mogućom spoljnom politikom i ne verujem da će se tu bilo šta promeniti, otišao Vučić na Samit BRIKS-a ili ne. Mi se stvarno držimo čvrsto sa neuvođenjem sankcija Rusiji i tu ne može niko ništa da prigovori predsedniku Vučiću, on tu nije kolebljiv, on je tu vrlo čvrst i to je impresivno za gledati! Sa druge strane, ljudi poput mene bi voleli da on ode na Samit BRIKS-a, ili da ode neko drugi u ime Srbije, nije simbolički isto ali Vučić zna bolje od mene sa čime se suočavamo, ja ne znam. Mi zaista jesmo posvećeni ulasku u EU i za to dajemo puno dokaza EU, kao što apsolutno dajemo mnogo dokaza i Rusiji da im nismo okrenuli leđa! - rekla je Smajlovićeva.

Detaljnije pogledajte u videu:


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija