• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2022

07:19

DŽERARD BATLER U NOVOM FILMU! Glumac kojeg žene obožavaju u trileru "Potera" (VIDEO)

Printscreen You Tube taramount

Zanimljivosti

DŽERARD BATLER U NOVOM FILMU! Glumac kojeg žene obožavaju u trileru "Potera" (VIDEO)

Podeli vest

Glumac Džerard Batler koji je san mnogih žena širom sveta, vraća se na velika vrata u novom filmu "Potera" koji stiže u naše bioskope

U ovom jedinstvenom, napetom trileru Džerard Batler tumači lik bogatog preduzetnika Vila Spena, koji svoju, uskoro bivšu ženu Lisu, vozi kod njenih roditelja. Nakon što su se zaustavili na benzinskoj pumpi, Lisa misteriozno nestaje, a Vil će očajnički pokušati da je pronađe, pre nego što bude kasno.

Obraća se policiji za pomoć, a detektiv Peterson primoran je da donese odluku da li da mu pomogne ili da ga osumnjiči, jer i Lisini roditelju sumnjaju da bi Vil mogao da bude umešan u njen nestanak.

U trci sa vremenom koja zaustavlja dah, Vil odlučuje da uzme stvar u svoje ruke i pronađe svoju ženu, po bilo koju cenu. Prateći tragove, ulazi u podzemni svet kriminala, a ključ za rešenje ove misterije mogao bi da bude Nikolas, čovek koji je povezan sa Lisinim roditeljima.

Film "Potera"  pokazaće koliko ekstremne poteze, u beznadežnoj situaciji, čovek može da povuče kako bi spasao nekog koga voli.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija