• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

25.07.2024

12:14

Ameri ni reč o Srbiji, ali veličaju Jokića! Durent: On je najveća zvezda na OI! (VIDEO)

informer.rs

Olimpijske igre

Ameri ni reč o Srbiji, ali veličaju Jokića! Durent: On je najveća zvezda na OI! (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić je uz Janisa Adetokumba najveća zvezda na Olimpijskim igrama, istakao je proslavljeni američki reprezentativac Kevin Durent na konferenciji za medije u Parizu.

Veći deo konferencije na kojoj su očekivanja vezana za prestižno takmičenje izneli američki košarkaši Stef Kari i Kevin Durent protekao je u zezanju vezanom za Olimpijsko selo, ceremoniji otvaranja i drugim stvarima koje nemaju veze sa nadmetanjem za titulu, a čuveni Durent je tek na kraju izlaganja spomenuo Nikolu Jokića, a nije bilo reči o prvom meču koji SAD iga protiv Srbije u nedelju (17.15).

Naš izveštač sa lica mesta, Mihailo Gligorić, javlja da je konferencijska sala bila dupke puna, a da je osim američkih novinara bilo i onih sa Novog Zelanda, Japana i Francuske.

Foto:  

Prvi se mnogobrojnim predstavnicima medija obratio Kevin Durent, koji nije krio zadovoljstvo što se nalazi na Igrama.

- Čast mi je što sam u Parizu, sjajno je sto smo ovde, a ovo mi je jedan od omiljenih gradova - rekao je as Finiksa.

 

 

 

Ništa manje uzbuđen nije bio ni njegov saigrač Stef Kari, uzdanica Golden Stejta.

- Uzbudjen sam, igrati za nacionalni tim je sjajno iskustvo i nadam se zlatu! Zamišljao sam kako će da izgledaju OI, potrebna je mentalna i fizička priprema i uživam u ovom iskustvu.

 

 

Upitan je Kari i da li se oseća kao najveća zvezda na prestižnom takmičenju.

- Ne, ne osećam se kao najveca zvezda, a mozda bi Kevin mogao da kaže ko je to. Čast mi je što predstavljamo zemlju, ovde smo zbog šanse da osvojimo zlatnu medalju i sa tim pristupom ulazimo u turnir! Reprezentacija je na pripremama dosad bila sjajna, energija je fenomenalna među nama! Voleo bih da pogledam druge sportove ako budem imao vremena,  planiram da odem na neke dogadjaje, moze i to da nas motiviše - otkrio je Kari.

Durent nije dao diplomatski odgovor poput Stef i nije se libio da kaže da su za njega najveće zvezde srpski i grčki as.

- Janis... Jokić. Inače 46 NBA igrača je ovde, najbolji na svetu, tako da... poručio je Kevin Durent pokazavši koliko poštuje Srbina.
 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija