• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

29.07.2024

17:55

Novak ga sa ponosom nosi! Nikom nije promakao ovaj detalj posle meča sa Nadalom! (FOTO)

tanjug/ap

Olimpijske igre

Novak ga sa ponosom nosi! Nikom nije promakao ovaj detalj posle meča sa Nadalom! (FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković se danas plasirao u osminu finala Olimpijskih igara u Parizu, pošto je danas u drugom kolu pobedio Španca Rafaela Nadala 6:1, 6:4.

Posle meča Novakje izjavio da je zadovoljan pobedom na Olimpijskim igrama u Parizu i dodao da je osim četiri gema u drugom setu odigrao savršen meč.

Tokom davanja kratkog intervjua na terenu, nije mogao nezapaženo da prođe jedan detalj.

Naime, Nole je još jedanput pokazao sa koliko ponosa na lančiću oko vrata nosi pravoslavni krst.

Inače, Novak će tokom dana saznati i ime rivala sa kojim će se sastati u osmini finala Olimpijskih igara. Njegov sledeći rival biće pobednik meča između Italijana Matea Arnaldija i Nemca Dominika Kepfera.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Idealni termini za putovanje u Grčku! Ovo je tačna satnica za izbegavanje gužve na putu
Društvo

Idealni termini za putovanje u Grčku! Ovo je tačna satnica za izbegavanje gužve na putu

Preko dana je vruće, noću nezgodno za vožnju, na sve to i sezona godišnjih odmora zbog koje se stvaraju gužve na granicama i čeka i po nekoliko sati kako bi se ušlo u Severnu Makedoniju, pa zatim i u Grčku... - zato svi pokušavaju da izračunaju koje je najbolje vreme za polazak na more, ali i kada je najbolje krenuti kući, da ne bismo satima dangubili na granicama.

29.07.2024

19:08

Irena Vujović: Pozivati na smrt je opako i opasno
Politika

Irena Vujović: Pozivati na smrt je opako i opasno

Osuđujem uvredljive, sulude i krajnje zlonamerne komentare upućene na račun predsednika Vlade Republike Srbije Miloša Vučevića, nakon objave vesti da je pozitivan na korona virus, izjavila je danas Irena Vujović potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, potpredsednica Vlade i ministarka zaštite životne sredine.

29.07.2024

18:45

TV

Da li treba vratiti obavezni vojni rok u Srbiju? Kapetan Dragan ima interesantno rešenje za našu omladinu!
Live TV

Da li treba vratiti obavezni vojni rok u Srbiju? Kapetan Dragan ima interesantno rešenje za našu omladinu!

2011. ukinuto je obavezno služenje vojnog roka. Nakon toga krenulo je nešto što se bliži savremenim normama. Da li se u Srbiju vraća obavezno služenje vojnog roka? Kakve će biti mogućnosti, a kakvi modeli služenja u emisijij "Otvoreni studio" govorili su Dragan Vasiljković iz fondacije "Kapetan Dragan", Mile Rosić ispred udruženja heroja Košara i Paštrika i pukovnik u penziji Sreten Egerić.

29.07.2024

18:43

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija