• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

05.08.2024

14:32

"Delfini" imaju moćnog saveznika: Novak nam je preneo energiju za dalje!

AP/Photo

Olimpijske igre

"Delfini" imaju moćnog saveznika: Novak nam je preneo energiju za dalje!

Podeli vest

Novak Đoković nam je preneo njegovu mentalnu snagu i energiju za buduće izazove, spremni smo, grme uglas vaterpolisti Srbije Sava Ranđelović i Viktor Rašović!

Posle poraza od Mađarske 17:13, "delfini" kao četvrti tim grupe B čeka najboljeg iz grupe A u četvrtini finala. Vođeni uspehom Novaka Đokovića, vaterpolisti žele da obraduju naciju, a Sava Ranđelović ističe uticaj najboljeg tenisera sveta na njega i saigrače.

- Kada je Novak došao u Olimpijsko selo bilo je vrlo emotivno. Najbolji sportista svih vremena je kompletirao kolekciju trofeja. Doneo je Srbiji zlato i trofej koji on sam dugo čeka. Preneo nam je energiju za budućnost i mentalnu snagu. Koncentrisani smo i pripremamo se za meč - rekao je Ranđelović.

Foto: AP/Photo

Sava Ranđelović

Igrač mađarskog Vašaša bio je deo selecije koja se okitila sa dve zlatne medalje (Rio 2016, Tokio 2020.). Podseća da je i u Japanu bilo trzavica i loše igre na samom startu takmičenja.

- Pamtimo Rio. Tada smo jedva prošli grupu, mučili smo se, a onda zaigrali kako umemo. Imamo podršku porodice. Došli su da nas bodre. Ceo život se spremamo za ove mečeve - objasnio je Sava.

Veliko iskustvo i znanje u osvajanju medalja poseduje i Viktor Rašović, koji uverava da su "delfini" spremni da iz poraza od Mađarske izvuku pouke za četvrtfinale.

Foto: AP/Photo

Viktor Rašović

- Znali smo da će biti naporno i teško. Spremni smo za četvrtfinale. Probaćemo da izvučemo što više pouka iz ovog duela. Čestitam Mađarima na pobedi. Nama je najbitnije da zaboravimo ovo što pre - ocenio je Rašović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija