• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

06.08.2024

07:00

"Skinuo" lika koji je Srbiji doneo zlato! Duplantis ovako proslavio olimpijsku titulu i svetski rekord! (VIDEO)

Tanjug/AP

Olimpijske igre

"Skinuo" lika koji je Srbiji doneo zlato! Duplantis ovako proslavio olimpijsku titulu i svetski rekord! (VIDEO)

Podeli vest

Šveđanin Armand Duplantis oborio je svetski rekord u skoku s motkom na Olimpijskim igrama u Parizu.

Neverovatni atletičar preskočio je visinu od 6.25 metara i suvereno došao do zlata. Ipak, njegovo slavlje je izazvalo posebnu pažnju jer je odglumio turskog predstavnika u streljaštvu Jusufa Dikeča.

Glavna priča Olimpijskih igara u Parizu definitivno je turski takmičar u streljaštvu Jusuf Dikeč.

 

 

Njegov nastup bez ikakve opreme, osvojeno srebro i hladnokrvni pristup, nešto su o čemu se uveliko govori i piše.

Dikeč je postao apsolutna zvezda na društvenim mrežama. Mnogi smatraju da je 51-godišnjak stvoren za plaćenog ubicu jer se retko viđa neko tako hladnokrvan na takmičenju.

 

 

A koliko je Turčin postao popularan govori i potez Armanda Duplantisa nakon što je osvojio zlato u skoku s motkom.

Fenomenalni švedski takmičar preskočio je 6.25 metara, postavio je novi svetski i olimpijski rekord, a zatim je "odglumio" Jusufa Dikeča.

Ovo slavlje izazvalo je veliku pažnju i samo je još jedan dokaz koliko je Dikeč postao popularan širom sveta, kako među ljubiteljima sporta, tako i među samim takmičarima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Đilasov huligan na opozicionom skupu u Osečini! Čovek koji priželjkuje ujedinjenje lažne države i Albanije ponovo pravi haos na ulicama!
Politika

Đilasov huligan na opozicionom skupu u Osečini! Čovek koji priželjkuje ujedinjenje lažne države i Albanije ponovo pravi haos na ulicama!

Aktivista Nikola Ristić, siledžija tajkuna Dragana Đilasa i plaćenik Dojče velea koji je u žižu javnosti dospeo nakon što je besramno maltretirao, vređao i pretio aktivistkinji Srpske napredne stranke Jeleni Milosavljević na Banovom brdu, čovek koji priželjkuje ujedinjenje takozvanog Kosova i Albanije, pojavio se na protestu sinoć u Osečini.

06.08.2024

07:01

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija