• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

08.08.2024

13:15

Bože pomozi, čeka nas novi meč za infarkt! Evo šta kažu kladionice pred borbu s Amerima

reuters

Olimpijske igre

Bože pomozi, čeka nas novi meč za infarkt! Evo šta kažu kladionice pred borbu s Amerima

Podeli vest

Vaterpolo reprezentacija Srbije će igrati u polufinalu Olimpijskih igara, a bukmejkeri nisu ubeđeni da "delfini" mogu do finala.

Naši vaterpolisti u petak od 14.35 časova će igrati protiv Sjedinjenih Američkih Država i pokušati da se domognu finala i sigurnog odličja.

Svetske kladionice na pobedu Srba daju kvotu 2,3, Amerikanci su favoriti sa 2,1, dok je  koeficijent na remi 6,5.

Ako je suditi po prognozama eksperata, čeka nas dramatičan meč. Srbija je već posle drame srušila Grke, bila je najbolja kada je bilo najvažnije, pa nema razloga da to ne ponove, ako usledi novi triler meč. To što s druge strane navijačima neće lako, nema veze, nekako ćemo preživeti, samo neka pobede!

Foto: reuters

 

 

Srbija i Amerika su od 2008. godine odigrale 15 utakmica u svim takmičenja, a naša ekipa je pobedila na 11 utakmica. Poslednji meč dve reprezentacije odigrale su u februaru na Svetskom prvenstvu , "delfini" su u grupnoj fazi slavili 14:12. Na Olimpijskim igrama su se sastali 2008. godine, Srbija je dobila prvi meč sa 4:2, a u nastakvu takmičenja, u polufinalu, su slavili Amerikanci 10:5, dok su "defini" bili bolji 2012. sa 11:6.

U drugom polufinalnom meču igraju Hrvatska i Mađarksa (19.35). 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji
Kultura

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji

Zamislite svet u kom praistorijska bića, čarobne vile i svetlucave zvezde spajaju svoje čari kako bi stvorili priče koje fasciniraju i inspirišu mališane. Vulkančić vas poziva da u novim dečjim knjigama osetite magičan doživljaj koji nadmašuje obične priče i omogućava deci da urone u svet gde mašta nema granica, i gde svaka stranica donosi novo uzbuđenje.

08.08.2024

13:02

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija