• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.06.2024

20:28

Izvučena Loto plus sedmica u vrednosti od 830.000 evra! Evo odakle je srećnik

Informer/shutterstock

Društvo

Izvučena Loto plus sedmica u vrednosti od 830.000 evra! Evo odakle je srećnik

Podeli vest

U najnovijem izveštaju Državne lutrije Srbije, objavljenom nakon 46. kola igre na sreću, otkriveni su rezultati koji su izazvali veliku pažnju javnosti.

Između ostalog, izvučeni su brojevi 12, 2, 27, 4, 8, 7, 28 u glavnom Loto izvlačenju, dok je u Loto plus izvlačenju izvučena kombinacija brojeva 16, 23, 21, 12, 10, 34, 5.

Dobitna kombinacija u glavnom Loto izvlačenju bila je 2, 4, 7, 8, 12, 27, 28. Ovoga puta, bilo je čak 10 dobitnika šestice, a svaki od njih osvojio je zavidan iznos od 250.743 dinara. Ova vest je svakako obradovala srećne dobitnike, ali je takođe iznenadila javnost svojom neuobičajenom velikom brojkom dobitnika šestice.

Jedna od najvećih iznenađenja večeri bila je izvučena Loto plus sedmica u vrednosti od 830.000 evra. Kombinacija brojeva 5, 10, 12, 16, 21, 23, 34 obradovala je srećnog dobitnika iz Pančeva. Ova vest definitivno je podigla veliku prašinu i izazvala reakcije širom zemlje.


Džoker igra u 46. kolu obezbedila je mogućnost osvajanja iznosa od 50.000 evra, međutim, ovoga puta nije izvučen dobitnik. Ova činjenica dodatno je pojačala uzbuđenje među igračima, ali je takođe otvorila mogućnost za još veće uzbuđenje u narednim izvlačenjima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija