• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2024

08:59

Snimak iz Vranja ostavio Srbe bez teksta! Svi gledaju šta ova žena vozi na trotinetu: "Snađi se, pa živi" (VIDEO)

ilustracija/printscreen Facebook Podgorički vremeplov

Društvo

Snimak iz Vranja ostavio Srbe bez teksta! Svi gledaju šta ova žena vozi na trotinetu: "Snađi se, pa živi" (VIDEO)

Podeli vest

Žena na električnom trotinetu u Vranju vozila je frižider, a video-snimak njene vožnje pojavio se na društvenim mrežama i oduševio je korisnike.

Umesto u kombiju, taksiju ili nekom drugom prevoznom sredstvu jedna Vranjanka odlučila je da ovaj uređaj preveze na trotinetu, a neobičan prizor na ulici fotografisali su i snimali prolaznici i vozači. Video-zapis postao je apsolutni hit na društvenim mrežama i pokrenuo je lavinu komentara.

Sudeći po reakcijama neki su bili šokirani njenim potezom, neke je nasmejala, dok je bilo i onih koji su je oštro osudili, ali čini se da je ponajviše bilo pohvala.

- Frižider na električnom trotinetu - piše u objavi na društvenoj mreži X, dok u prvom komentaru stoji:

- Samo domaćice mogu ovako. Svaka čast na snalažljivosti! A ovi što snimaju bolje da su ponudili pomoć - napisala je jedna korisnica, a druga dodala:

- Ovo treba smisliti, a tek onda i uraditi. Snađi se pa živi.

Neki smatraju i da je žena svojim ponašanjem dovela u opasnost i sebe i ostale učesnike u saobraćaju.

- Selim se. Neću da se brinem sad za ništa, kupiću elektro skuter. Svaka čast za balansiranje. Vrhunac civilizacije. Sve nas je vodilo do ovog trenutka - glasili su neki od komentara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija