• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. KLJAJIĆ

10.08.2021

18:01

BOLESNA USTAŠKA MRŽNJA PREMA SRBIMA I SRBIJI NEMA GRANICE! Hrvati napadaju i mrtvog Lazanskog!

Printscreen/TV happy

Politika

BOLESNA USTAŠKA MRŽNJA PREMA SRBIMA I SRBIJI NEMA GRANICE! Hrvati napadaju i mrtvog Lazanskog!

Podeli vest

* Slavnog novinara Miroslava Lazanskog na hrvatskom portalu označili kao 'velikosrpskog zločinca' i čak ustvrdili da je on bio Poljak i 'lažni Slovenac'!?!

 

Proustaški, zagrebački medij, samo šest dana nakon što je preminuo Miroslav Lazanski, objavio je sraman tekst u kome je ovog novinara i diplomatu proglasio za Poljaka, 'lažnog Slovenca' i 'velikosrpskog zločinca'!?!

Portal 'Hop' u skandaloznom uratku o Lazanskom, ambasadoru Srbije u Moskvi koji je sahranjen pre samo četiri dana, piše da je on bio 'vojnopolitički analitičar u pokušaju čija je glavna uloga bila ratnohuškačka'!?!

Bedni kukavičluk

'Rođen kao etnički Poljak, lažno se predstavljao Slovencem, a na drugi svet otišao kao Srbin po službenoj dužnosti. Životnu je energiju utrošio i prerano potrošio u nemogućoj misiji podastiranja zamisli o nestvarnom političkom i vojnom trijumfu Istoka nad Zapadom. Miroslav Lazanski, kao i svi fanatici njegovog kova, do kraja života nije bio svestan najdublje srži vlastitog životnog promašaja. Lazanski je bio jedan od nagorljivijih srpskih ambasadora tog sizifovskog posla', piše ovaj proustaški portal u kome se slavni novinar označava kao 'sluga svih režima' i saučesnik u 'velikosrpskoj agresiji'!?!

Kukavice i gamad

Hrvatski kukavičluk i bestidnost naročito dolaze do izražaja kada napadaju heroja koji ne može da se brani. Takva gamad jedino tako i ume da napada

Kapetan Dragan

Komentarišući ove skandalozne navode, Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, kog je hrvatski portal takođe napao jer je prisustvovao sahrani Lazanskog (!?!), kaže da su sve to strašne bljuvotine.

- 'Hop', takozvani nezavisni njuz portal, samozvani glas hrvatskog naroda, posvetio je čitavu naslovnu stranu napadu na život, ali i na sahranu novinarskog heroja Miroslava Lazanskog. Teško da mogu da se uopšte komentarišu te strašne, nemoralne bljuvotine! Hrvati su, to nikada ne smemo da zaboravimo, jedini narod na planeti koji je u svojoj istoriji imao industrijske pogone za ubijanje dece ispod 11 godina, a ovom naslovnom stranom samo su pokazali da njihov kukavičluk i bestidnost nemaju granica i da naročito dolaze do izražaja kada napadaju heroja koji ne može da se brani. Takva gamad jedino tako i ume da napada... Moram priznati da su Hrvati dosledni, ali, nažalost, ta doslednost ogleda se samo u zlu, kukavičluku i laži - podvlači Vasiljković.

Foto: Pedja Milosavljević

Lešinari kljucaju

Kolumnista 'Politike' Aleksandar Apostolovski, takođe u tekstu hrvatskog portala optužen zbog prisustva sahrani, kaže da je očekivao da nakon smrti Lazanskog ispliva i samo se javi zlo.

- Taj tekst je toliko glup da je trošenje vremena na njegovo komentarisanje jednako pokušaju da se opiše lešinar. I očekivao sam da se posle odlaska Lazanskog pojave netalentovani, neuspešni i zli ljudi, oni koji će pokušavati da ga ospore i isprljaju, jer takvi po pravilu počnu da kljucaju i pljuckaju tek kad najveći odu. Dok je Lazanski bio živ, nisu smeli ni da kljucnu, ni da pljucnu, a kamoli da zucnu. Od svih lešinara koji su se dosad javljali u sličnim prilikama ovaj je daleko najgluplji - zaključuje Apostolovski.

Moj ugao

LJUBINKA MILINČIĆ, SPUTNJIK

Ne želim da komentarišem ništa što je proustaško. To je njihov obraz.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

"Nosila je blizance, gde je druga beba?": Komšija porodilje sa Vračara otkrio jeziv detalj - "Da nije druga beba u kontejneru?"
Hronika

"Nosila je blizance, gde je druga beba?": Komšija porodilje sa Vračara otkrio jeziv detalj - "Da nije druga beba u kontejneru?"

U Beogradu je otkriven šokantan slučaj nakon što je M. M. (39), porodilja u teškom stanju, dovezena u Ginekološko-akušersku kliniku "Višegradska". Prijem ove žene u bolnicu prijavljen je Ministarstvu unutrašnjih poslova, nakon čega je policija započela dalju istragu. Istraga je dovela policiju do stana na Vračaru, gde je M. M. živela. U stanu su pronašli mrtvu bebu.

03.08.2024

12:45

Uhapšen mladić (22) zbog zbog krijumčarenja ljudi
Hronika

Uhapšen mladić (22) zbog zbog krijumčarenja ljudi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su mladića (22) iz okoline Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

03.08.2024

14:14

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija