• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.02.2022

18:26

E, SAD JE SVE JASNO! I Soroš plaća Savu Manojlovića, prošlog četvrtka mu uplatio milionče!

Printscree

Politika

E, SAD JE SVE JASNO! I Soroš plaća Savu Manojlovića, prošlog četvrtka mu uplatio milionče!

Podeli vest

Nemačka NVO Good Move koju finansira Džordž Soroš uplatila je prošlog četvrtka, 10. februara nešto manje od milion dinara na račun NVO “Kreni-promeni” Sava Manojlovića!

Posle Rokfelera, Sava dakle plaća i Soroš da glumata ekologa po zemlji Srbiji i na sve moguće načine pravi haos i izaziva nerede.

Savo Manojlović ovih dana sa svojim malobrojnim pristalicama protestuje ispred Predsedništva, jede pečene prasiće i jaganjce  ispod šatora i preti da će blokirati čitavu Srbiju! Manojlović za sutra, na Dan državnosti, najavljuje demonstracije kojima će pokušati da spreči proslavu državnog praznika!?!

Foto: Informer

Kako sad vidimo, sve to radi za Soroševe i Rokfelerove pare.

Informer je utvrdio kako se tačno finansiraju Savo Manojlović i njegova NVO i kako su za manje od dve godine od najgorih srpskih neprijatelja dobili 300.000 evra. Sve dokaze objavićemo u narednim danima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 2 godine

A da možda Srbija prihvati nek3 zapadne vrednost kao što je američki "Zakon o stranom agentu " koji je u SAD na snazi od 30-ih godina prošlog veka. Po tom zakonu, ko god prima pare iz inostranstva, mora da se deklarise kao strani agentu i u javnim nastupima i u nazivu samog Udruženja... a da organizuje demonstracij3 protiv vlasti... glupo je uopšte pominjati da li to sme ili ne sme i kakve su konsekvence...

Obren

pre 2 godine

A zasto ne danas, zasto ne odmah objaviti sve sto imate AKO IMATE!!!! Cemu cekanje?

Lazni Bot

pre 2 godine

I grlio se sa Klintonom,Bler mu bio savetnik,Šredera zvao na svoj miting da govori

Normalac

pre 2 godine

Otac Soroš ili njegov sin, što se Vučić viđa sa njim?

Arandjel

pre 2 godine

Pa ima li iko u Beogradu da donese kantu govana i polije taj sator i to prasence mamu mu izdajnicku.

Mile

pre 2 godine

Neka vršlja i neka vas Z******a,kad je država slaba i nesposobna da mu mami MILU m***u! Ja bi mu po**** m****u,pa da vidimo kolko mu je bitna ekologija!

Milan

pre 2 godine

Dajte papire kao sa Mauricijusa kad ste pravili.

Ćikula

pre 2 godine

To su budaletine, pohapsiti dobro izlupati, osuditi i zatvoriti.

Predragm

pre 2 godine

Uvek sam se pitao da li vise placaju Sorosovci ili Putin preko Sputnjika svojim spijunima koji se lako prepoznaju jer nose majce sa njegovim likom.

Normalac

pre 2 godine

Objavite mi komentar od pre pola sata... ako niste pičkice Udbaške debeovske.

Sreten

pre 2 godine

Nemate nista pametnije??? Gde je one sto obecaste za CIA-u???

milan

pre 2 godine

Ko ce blokirati celu srbiji sa desetk ljudi akte i vi novinari..nemoze ni ulicu blokirati koliko ih ina.e bas da vidim kako ce da spreci obelezavanje.e to bi volo sa kim.samo lupa gluposti a vi .u pridajete paznju koje demostracije kad ih je desetak i kusur.aman ljudi.a drugo nesto na silu koj ce nam onda koj kurac policijaa ako nesto na silu onda u maricu i pendreci.niko nije viso.ni cuo.

sombor

pre 2 godine

E ovo su pravi protesti zderi i pij ba ste briga za sve stace se desiti u srbiji dok drugi placaju svaka bagatela dobro dosla uzas od ovi ljdi to treba sve pobiti dase takvi ne radaju vise za sto evra i guzicu bu dali sramota sto postoje u ovom drustvu

Fedja

pre 2 godine

Ima da se krka sve do 2025.Fali im muzika da sve bude potaman.

Milisav

pre 2 godine

Ma i "Milunka Savić" mu uplatila PARE PREKO američke ambasade,majke mi...

zora

pre 2 godine

Jedno veliko G. belosvetsko. Jadni roditelji koji ga nisu vaspitali sigurna sam da postane prodat i za novac izda drzavu. Sava G...o, Sava G...o, Sava G...o.

Doca

pre 2 godine

.ebeš državu koja dozvoljava iživljavanje Soroša. Uči predsedniče od Mađarskog premijera Orbana koji ima onu stvar.

22cm

pre 2 godine

El Vam rekao neko da ste fekalije informerci?! Mršupičkumaterinu!!!

pancevac

pre 2 godine

Jaka para! Više vi dobijete od grada Pančeva za sve ove baljezgarije koje pišete.

Miloš

pre 2 godine

Legla lova red je da se počaste,moraju da odrade za šta su plaćeni inače im neće više uplaćivati.Alal vam kačamak " SRBENDE"!!!

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!
Šta se dešava

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!

Redžep Tajip Erdogan još jednom je demonstrirao svoje majstorstvo političke fleksibilnosti. Na susretu sa Vladimirom Putinom na marginama samita ŠOS u Astani, Erdogan je pozvao ruskog lidera u Tursku. On je obećao da će Turska naručiti izgradnju nove nuklearne elektrane od Rusije, da će kupovati više prirodnog gasa i da će generalno povećati bilateralni trgovinski promet na 100 milijardi dolara.

03.07.2024

22:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija