• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.08.2024

15:29

LOŽE, PALE, EKSPLODIRAJU! Raskrinkan prljavi plan opozicije, sve se obistinjuje!

Fotoilustracija/Tanjug/printscreen

Politika

LOŽE, PALE, EKSPLODIRAJU! Raskrinkan prljavi plan opozicije, sve se obistinjuje!

Podeli vest

Hejterska holidej opozicija osmislila je plan kojim nasilnim putem žele da duđu na vlast.

Slučajno ili namerno, glumica Jelena Đokić, koju je opozicija izbacila u prve borbene redove, otkrila je plan lažnih ekologa, koji je naš glavni urednik Dragan J. Vučićević odavno već najavio.

- Kad se vratimo svi s mora, da se konačno digne ustanak protiv Rio Tinta - rekla je glumica u intervjuu za tajkunsko glasilo "Novu".

Da podsetimo, Vučićević je još pre nedelju dana, 8. avgusta otkrio namere opozicije.

- Imali su te svoje koordinacije, pa koji su bili na sastanku javljaju informacije. Između ostalog i meni. Jedan od njih je doslovce rekao: "A avgustu ću da lože, u septembru će zapale, a 5. oktobra će da eksplodiraju"! Oni otvoreno prizivaju građanski rat - rekao je tada Vučićević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija