• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2024

23:12

Kokanović nije uspeo da proda zemlju Rui Tintu pa postao "ekolog"! Dokazani licemer raskrinkan do kraja

Printscreen

Politika

Kokanović nije uspeo da proda zemlju Rui Tintu pa postao "ekolog"! Dokazani licemer raskrinkan do kraja

Podeli vest

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić otkrila je na konferenciji za medije pre oko mesec dana da je Zlatko Kokanović član udruženja "Ne damo Jadar" svojevremeno izrazio zainteresovanost za prodaju svoje zemlje preko udruženja "Centar za razvoj Jadra"! Brnabić je i večeras u specijalnom programu na informer TV govorila o fenomenu licemerja među lažnim ekolozima.

Naime, kako je Brnabić ranije rekla, oni koji su danas najglasniji protivnici litijuma nekada su mislili potpuno drugačije. Ovo je samo nastavak razotkrivanja svojevrsnog licemerja najvećih protivnika projekta Jadar, te se redom ispostavlja da su mnogi od njih već prodali ili hteli da prodaju svoju zemlju Rio Tintu. 

Podsećamo, Kokanović je potpisao saglasnost, zajedno sa svojim bratom Zvonkom, za prodaju imanja na kome se nalazi i jedan objekat. Kako su ti pregovori propali, s obzirom na to da rudnik nije planiran na delu gde braća Kokanović imaju posed, Zlatko je krenuo u opozicionu borbu!

Kako se vidi i na dokumentu, još 2019. godine Kokanović je pregovarao o prodaji zemljišta. Više o tome pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?
Live TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. Gosti "Otvorenog studija" Informer TV politički konsultant Vlada Dobrosavljević i ekonomista profesor Bojan Dimitrijević komentarisali su ovu vest, ali i analizirali šta to povezuje ova dva preduzetnika.

23.08.2024

20:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija