• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.09.2024

21:29

Ja sam već kupio kartu, vidimo se na koncertu! Vesić: Otvaranje Plave sale Sava centra pokazuje koliko Šolak laže! (FOTO)

informer.rs

Politika

Ja sam već kupio kartu, vidimo se na koncertu! Vesić: Otvaranje Plave sale Sava centra pokazuje koliko Šolak laže! (FOTO)

Podeli vest

Sutra će biti svečano otvorena Plava sala Sava centra, a već su najavljeni koncerti do kraja godine među kojima i nastup legendarnog gitariste jugoslovenskog rokenrola Vlatka Stefanovskog 16. decembra, saopštio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić.

- Otvaranje Plave sale Sava centra i zakazani nastup Vlatka Stefanovskog za 16. decembar pokazuju koliko Šolak laže! - istako je Vesić u objavi na društvenoj mreži Fejsbuk.

Ministar Vesić je napomenuo da je Vlatko Stefanovski možda svoje najbolje koncerte održao u Sava centru tako da će njegov nastup u renoviranoj Plavoj dvorani Sava centra biti nastavak višedecenijskog druženja sa Beograđankama i Beograđanima koji su uvek voleli njegovu muziku.

- Ipak, zaslužio je Vlatko da među prvima gostuje u Sava centru zbog još jednog događaja u kome je učestvovao, ne svojom voljom, jer je bio grubo zloupotrebljen od strane Šolakove redakcije Nova S. Kada je Sava centar, pre četiri godine, prodat uz obavezu kupca da renovira objekat i sačuva mu namenu, Šolakova novinarka posle jednog koncerta, koji je održan van Srbije, prišla je Stefanovskom i slagala ga “da se ruši Sava centar”. Vlatko je reagovao onako kako bi svako drugi i osudio rušenje koje se nikada nije dogodilo i nije ni trebalo da se dogodi. A sve ovo je urađeno da bi Šolakovi mediji mogli da objave vest da se Vlatko Stefanovski protivi rušenju odnosno prodaji Sava Centra - napisao je ministar i dodao:

Tada sam sačuvao ovu vest sa sajta i odlučio da podsetim javnost na laži i manipulacije Šolakovih medija jednog dana kada renoviranje bude završeno.

Da ne zaboravimo. Ova lažna vest objavljena je 18. avgusta 2020. godine a autor manipulacije bila je novinarka Nove S. Zato sada uživam kada čitam kako novinari i urednici Nove S, najžešći kritičari tadašnje gradske vlasti, hvale rekonstrukciju Sava centar i kompaniju Delta. Onaj isti Sava centar za koji su tvrdili da će da nestane, i onu istu Deltu koja je Sava centar, ako je verovati Novoj S, trebalo da sruši i na tom mestu izgradi stanove. 

- Vreme je uvek bilo i ostalo najbolji sudija - istakao je Vesić i poručio:

- Vidimo se na koncertu Vlatka Stefanovskog u beogradskom Sava centru. Ja sam već kupio kartu! 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom
Izbori u SAD

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp pregaziće svoju demokratsku rivalku Kamalu Haris na predstojećoj debati 10. septembra, a verovatno i na izborima u novembru. To je ocena većine američkih stručnjaka nakon prvog intervjua Harisove otkako joj je predsednik Džo Bajden prepustio predsedničku nominaciju, u kojem je delovala nervozno, nesigurno i neodlučno, te nije uspela da odgovori na goruća pitanja u zemlji.

02.09.2024

18:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija