• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.07.2024

06:27

Žena pešak teško povređena na Vračaru! Hitno prevezena na reanimaciju - Stravična nesreća u centru Beograda

Shutterstock, Miloš Rafailović

Vesti

Žena pešak teško povređena na Vračaru! Hitno prevezena na reanimaciju - Stravična nesreća u centru Beograda

Podeli vest

Jedna žena pešak, stara 27 godina, teško je povređena u saobraćajnoj nesreći na Vračaru kada je udario automobil i prevezena na reanimaciju u Urgentni centar, rečeno je jutros Tanjugu u beogradskoj Hitnoj pomoći.

Nesreća se dogodila sinoć u 22.39 časova u Timočkoj ulici, kod broja 15.

Dežurni lekar hitne pomoći rekao je da su se protekle noći dogodila još dva saobraćajna udesa u kojima je lakše povređeno dvoje ljudi.

Prema rečima dežurnog doktora Hitne pomoći, lekarske ekipe su imale najviše intervencija na javnim mestima zbog osoba u alkoholisanom stanju koje su prevezene na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju.

Bilo je i lakše povređenih u uličnim tučama, a povredjenima je pomoć ukazivana na licu mesta.

Za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici – astmatičari, hipertenzičari, psihijatrijski i pacijenti sa malignitetima.

Ukupno 22 ekipe Hitne pomoći intervenisale su protekle noći 116 puta, od toga 29 intervenicja je obavljeno na javnim mestima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija