• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

22.07.2024

07:00

Jokić osvojio srca navijača: On je tata igrice, sa njim je košarka veličanstvena! "Orlovi" dobili ogromnu podršku nakon trijumfa nad Japanom!

Starsportphoto©

Olimpijske igre

Jokić osvojio srca navijača: On je tata igrice, sa njim je košarka veličanstvena! "Orlovi" dobili ogromnu podršku nakon trijumfa nad Japanom!

Podeli vest

Reakcije navijača dobre posle pobede nad Japancima u Beogradskoj areni.

Nakon tri teške provere u gostima, košarkaši Srbije dočekali su da zaigraju pred svojim navijačima u Beogradskoj areni. "Orlovi" su u četvrtoj pripremnoj utakmici pred odlazak na Olimpijske igre deklasirali Japan sa 119:100. Dobra predstava izabranika Svetislava Pešića diže optimizam među narodom pred put u Francusku na planetarnu smotru, a da je tako pokazuju reakcije na društvenim mrežama. 

Naravno, najviše pohvala stiglo je na račun Bogdana Bogdanovića, a navijači su sve više zadovoljni partijama Nikole Jokića. Centar Denvera ovog leta rešio je da se stavi na raspolaganje selektoru Pešiću, a njegovo prisustvo pokazalo se kao izuzetno bitno posebno zbog napadačkog arsenala. 

"Bio sam što Jokić nije igrao za reprezentaciju, nisam želeo da ga gledam u NBA ligi... Sada kada vidim kako sa njim igra Srbija, bio sam u pravu. Prelepa i veličanstvena košarka, ona stara kao u najbolja vremena. Nadam se finalu, izvrsni su", tvrdi jedan od korisnika društvene mreže "X". 

Navijačima je za oko posebno zapala dobra saradnja Jokića i Filipa Petruševa pod košem. Budući da je krilni centar Olimpijakosa iskoristio povredu Nikole Jovića i zauzeo mesto u startnoj petorci pristalice "orlova" veruju da će tako biti i na Olimpijskim igrama. 

"Petrušev i Jokić se sjajno kapiraju. Baš su priordni fit i da je zdrav 100% Jović, opet bi Petruševa na startera", glasio je komentar jednog od navijača. 

Ipak, ima i onih koji pozivaju na oprez pred Olimpijske igre budući da je selekcija Japana ubacila čak 100 poena "orlovima" u Beogradskoj areni. 

"Slaba provera, ali zabrinjava ovih 100 poena što su nam uvalili Japanci. Jokić tata igrice", objašnjava još jedan od navijača Srbije. 

Mečeve Srbije prate čak i u Americi, posebno u Denveru baš zbog Nikole Jokića, a pažnju im je privukao njegov potez iz finiša treće četvrtine kada je u padu pogodio uz zvuk sirene. 

"Jokićev sombor šafl uz zvuk sirene, previše je", navodi jedna od navijačkih stranica Denvera na "X"-u. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija