• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

06.08.2024

06:59

Skandal u trci na 5.000 metara! Oduzeta medalja Kenijki, a evo šta se desilo (VIDEO)

tanjug/ap

Olimpijske igre

Skandal u trci na 5.000 metara! Oduzeta medalja Kenijki, a evo šta se desilo (VIDEO)

Podeli vest

Veliki skandal na Olimpijskim igrama u Parizu i to na trci od 5.000 metara u ženskoj konkurenciji.

Kenijki Fejt Kipjegon oduzeta je srebrna medalja, jer je utvrđeno da je u finišu povukla za ruku protivnicu i tako je omela.

Šta se desilo? Kenijska Beatris Čebet osvojila je zlatnu medalju u trci na 5.000 metara, pošto je pobedila rezultatom 14:28,56 minuta. U samoj završnici pretekla je sunarodnicu Fejt Kipjegon koja je zauzela drugo mesto sa 14:29,60 minuta. Međutim,  posle trke je diskvalifikovana. Utvrđeno je da je povukla za ruku jednu od protivnica.

 Pogledajte!

 

 

Foto: tanjug/ap

 

Srebrnu medalju je osvojila holandska reprezentativka Sifan Hasan, ostvarila je vreme 14:30,61 minut, a bronzu Italijanka Nađa Bartokleti državnim rekordom od 14:31,64 minuta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Đilasov huligan na opozicionom skupu u Osečini! Čovek koji priželjkuje ujedinjenje lažne države i Albanije ponovo pravi haos na ulicama!
Politika

Đilasov huligan na opozicionom skupu u Osečini! Čovek koji priželjkuje ujedinjenje lažne države i Albanije ponovo pravi haos na ulicama!

Aktivista Nikola Ristić, siledžija tajkuna Dragana Đilasa i plaćenik Dojče velea koji je u žižu javnosti dospeo nakon što je besramno maltretirao, vređao i pretio aktivistkinji Srpske napredne stranke Jeleni Milosavljević na Banovom brdu, čovek koji priželjkuje ujedinjenje takozvanog Kosova i Albanije, pojavio se na protestu sinoć u Osečini.

06.08.2024

07:01

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija