• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. R.

06.08.2024

10:09

Ustaška posla! Preziva se Srbić, a slavi progon Srba! Atletičarka bez blama o "Oluji"

Reuters/Tanjug/AP

Olimpijske igre

Ustaška posla! Preziva se Srbić, a slavi progon Srba! Atletičarka bez blama o "Oluji"

Podeli vest

Gimnastičar Tin Srbić i atletičarka Sandra Elkasević (devojačko Perković) veličali su zločinačku akciju "Oluja" usred Pariza!

Elkesevićka, višestruka olimpijska i svetska šampionka osvojila je bronzanu medalju sinoć na Olimpijskim igrama u Parizu u disciplini bacanje diska.

Niko ne spori da je jedna od najboljih atletičarki, ali je dokazala da je kao čovek nula! Ona je veličala hrvatsku zločinačku akciju "Oluja" u kojoj je sa sa svojih vekovnih ognjišta proterano više od 250.000 Srba, a poklano više od 2.000.

- Ovo je treća medalja za Hrvatsku na Dan pobede. Ovo je za Dubravu, Zagreb i Hrvatsku, za današnji Dan pobede. Znajte Hrvati da sam dala sve od sebe, volim vas i boriću se - poručila je Sandra.

Koliko je Sandra licemerna govori i to što se druži sa srpskom atletičarkom Ivanom Španović, a pored toga juče je za srpski Telegraf.rs pričala u superlativima o njoj, Novaku Đokoviću i Angelini Topić.

Nije mnogo bolji ni Tin Srbić, gimnastičar koji je podbacio i zauzeo osmo mesto.

- Čestitam svima Dan pobede, lepo ga proslavite. Ja ću biti tužan, idem malo u sobu da plačem - rekao je Srbić za HRT.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Kroz tri konkursa država obezbedila 98 miliona dinara za učenike i poslodavce u sistemu dualnog obrazovanja
Društvo

Kroz tri konkursa država obezbedila 98 miliona dinara za učenike i poslodavce u sistemu dualnog obrazovanja

Kancelarija za dualno obrazovanje i Nacionalni okvir kvalifikacija raspisala je dva konkursa u vrednosti od 48 miliona dinara, za dodelu bespovratnih sredstava u školskoj 2024/2025. godini, od kojih se jedan odnosi na učenike koji se školuju na dualnim obrazovnim profilima za deficitarna zanimanja, a drugi na poslodavce za subvencionisanje dela naknade za učenje kroz rad učenicima koji se školuju na dualnim obrazovnim profilima za deficitarna zanimanja.

06.08.2024

11:36

Svakome ko peva na proslavi genocidne "Oluje" zabraniti koncerte u Srbiji! Đukanović: Treba razmotriti i zabranu ulaska u zemlju!
Politika

Svakome ko peva na proslavi genocidne "Oluje" zabraniti koncerte u Srbiji! Đukanović: Treba razmotriti i zabranu ulaska u zemlju!

Nekadašnji pevač "Bijelog dugmeta" Željko Bebek, čovek koji je održao sramni nastup na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Ličkom Osiku, zakazao je za 15. novembar koncert u Beogradu u Sava Centru. On je time pokazao da je imun na srpske žrtve i srpsku patnju, ali ne i na srpske pare. Organizatori su koncert nazvali "velelepnom proslavom Dana pobede".

06.08.2024

11:14

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija