• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

08.08.2024

10:45

(VIDEO) Francuskinja oborila rekod na OI, pa zaprosila dečka na tribinama! Čitava planeta priča o njenom potezu!

EPA

Olimpijske igre

(VIDEO) Francuskinja oborila rekod na OI, pa zaprosila dečka na tribinama! Čitava planeta priča o njenom potezu!

Podeli vest

Neobičan potez na Olimpijskim igrama u "gradu ljubavi", o kojem bruji čitav svet! Naime, francuska atletičarka Alis Fino (33) postavila je novi evropski rekord u trci na 3000 metara sa preprekama, a samo nekoliko sekundi nakon toga otrčala je na tribine i zaprosila svog dečka!

Alis je na trci zauzela četvrto mesto sa vremenom od 8 minuta i 58,67 sekundi, što je 5,91 sekundi manje od pobednice Vinfred Javi iz Bahreina koja je osvojila zlatnu medalju. Iako nije uspela da se izbori čak ni za bronzano odličje jer su nijanse odlučivale, Alis je postavila svoj lični rekord, što je bio dovoljan razlog za slavlje.

Po završetku trke Alis je otrčala do tribina "Stad de Fransa" gde je bio njen izabranik, španski triatlonac Bruno Martinez (35). Ona je klekla ispred njega, dala mu poruku na kojoj je pisalo "Ljubav je u Parizu", a zatim ga i zaprosila.

Pogledajte i sami u video snimku ispod kako je izgledala ova romantična scena pred punim tribinama na najvećoj sportskoj smotri.

 

 

Nakon prosidbe, Alis je medijima priznala i zasto se odlučila na taj korak baš na Olimpijskim igrama u "gradu ljubavi".

- Uživala sam u trci i dala sve od sebe.On mi uvek daje snagu ipodržava me na svim takmičenjima. Rekla sam sebi, ako istrčim ispod devet minuta - jer je to moj srećan broj i zajedno smo već devet godina - zaprosiću ga! Ne volim da radim stvari na isti način kao i svi drugi. S obzirom da on to još uvek nije uradio, mislila sam da je red na mene - poručila je Alis. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji
Kultura

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji

Zamislite svet u kom praistorijska bića, čarobne vile i svetlucave zvezde spajaju svoje čari kako bi stvorili priče koje fasciniraju i inspirišu mališane. Vulkančić vas poziva da u novim dečjim knjigama osetite magičan doživljaj koji nadmašuje obične priče i omogućava deci da urone u svet gde mašta nema granica, i gde svaka stranica donosi novo uzbuđenje.

08.08.2024

13:02

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija