• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

10.09.2024

13:06

Soni 5 je poklonjen, a sada je vreme za još jedan poklon!

Promo

Društvo

Soni 5 je poklonjen, a sada je vreme za još jedan poklon!

Podeli vest

Samo ovo je bilo potrebno da osvojite novi Sony Playstation 5, a evo kako da osvojite novi Asus laptop!

Vreme je za novi giveaway! Nakon Evropskog prvenstva i Olimpijskih igara dočekali smo i početak vodećih fudbalskih liga, a kladionica AdmiralBet je uveličala početak nove sezone poklanjanjem konzole Sony Playstation 5.

Srećni dobitnik SP5 je oglašen na društvenim mrežama kompanije AdmiralBet, a novo darivanje je na programu već od četvrtka 12. septembra, i trajaće do ponedeljka 7. oktobra. Umesto Sony Playstationa, AdmiralBet će poklanjati gejmerski Asus laptop računar, a svi zainteresovani će moći da učestvuju u izvlačenju na AdmiralBetovom Instagram nalogu ukoliko ispune sledeća tri koraka.

Sve šta je potrebno da uradite kako bi učestvovali u izvlačenju je da sa svog Instagram profila lajkujete objavu koja se tiče giveaway-a, zapratite stranicu @admiralbet_kladionica i u komentaru tagujete osobu sa kojom redovno igrate kompjuterske igrice, a takođe prati AdmiralBet na Instagramu.

Sva punoletna lica mogu da učestvuju u izvlačenju, koje je zakazano za 7. oktobar, kada će i biti objavljeno ko je dobitnik novog Asus TUF Gaming A15 FA506NF-HN019 laptop računara.

Ne čekajte, već otvorite Instagram, ispratite navedene korake i uđite u oktobar igrajući svoje omiljene video igre na novom lapotpu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)
Live TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da će zbog kašnjenja zapadnih saveznjika u isporuci vojne pomoći, Ukrajina početi da proizvodi sopstveno oružje pod zemljom. Ovu informaciju komentarisao je magistar naftno-gasnog inženjerstva Nebojša Obrknežev tokom gostovanja u "Info jutru" Informer TV.

10.09.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija