• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.09.2024

13:32

OKRENULA SE PROTIV SOPSTVENOG NARODA! Kurtijeva savetnica Rada Trajković podržava teror i učestvuje u etničkom čišćenju  nad Srbima!

Ata images / EPA

Politika

OKRENULA SE PROTIV SOPSTVENOG NARODA! Kurtijeva savetnica Rada Trajković podržava teror i učestvuje u etničkom čišćenju nad Srbima!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković istakao je na svom Iks profilu da se Rada Trajković okrenula protiv sopstvenog naroda i da kao savetnica Aljbina Kurtija podržava teror i saučestvuje u etničkom čišćenju koje Priština sprovodi nad Srbima.

- U dogovoru sa Kurtijem, Rada Trajković kao njegova savetnica podržava teror i saučestvuje u etničkom čišćenju koje Priština sprovodi nad Srbima! Pamtiće istorija da se sa Rašićem okrenula protiv sopstvenog naroda! Zato Radi nikada meta nije Kurti, već uvek Beograd - napisao je Petković.

 

 

Podsetimo, Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine i Sonja Biserko, predsednica Helsinškog odbora otišli su na noge samozvanom premijeru takozvanog Kosova Aljbinu Kurtiju i to dok se nad srpskim narodom u pokrajini sprovodi neviđen teror na koji međunarodna zajednica uporno žmuri!

Na to je ukazao Nebojša Bakarec, poslanik Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Srbije.

- Dok fašista Kurti, uništava srpske institucije na KiM, dok ostavlja Srbe bez posla, dok hapsi i ubija Srbe, baš 1.9.2024. dobija podršku zasvoje zločine od Sonje Biserko i Nenada Čanka. Seme se zatrlo antisrbima, izdajnicima i plaćenicima! - napisao je Bakarec na Fejsbuku.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija