• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2024

16:58

Što lažeš džukelo jedna? Kako te nije sramota? Vučićević razmontirao Aleksića koji je izmislio rudnike litijuma u Keniji i Nigeriji

Tanja Andric/zoran sinko

Politika

Što lažeš džukelo jedna? Kako te nije sramota? Vučićević razmontirao Aleksića koji je izmislio rudnike litijuma u Keniji i Nigeriji

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević raskrinkao je laži Miroslava Aleksića lidera Narodnog pokreta koji je izmislio da postoji rudnik litijuma u Keniji i Nigeriji i upitao kolege sa N1 koje su ga intervjuisale da l' ih je blam jer ih je namagarčio osvedočeni lažov.

- Da li postoje rudnici litijuma u Keniji i Nigeriji? Ne postoje. Kako je onda moguće da su Aleksiću neki ljudi iz Kenije i iz Nigerije rekli da imaju loše iskustvo sa rudnikom litijuma? Pa zato što je Aleksić slagao!  Drugo, o čemu je Aleksić govorio na N1? On je bio na studijskom boravku u Americi i tamo je izučavao poljoprivredu. To sad mi treba da smo veverice cipiripi. Bio je na studijskom boravku u CIA-i, učili ga kako se ruše države. Kako se ruši nezavisna i suverena država. 

- Dakle, sad je stigao sa tog studijskog poljoprivrednog boravka u Americi i došao je na N1 da priča svoje utiske. Pa su ga onda pitali, "Jesu li Vam tamo nešto rekli o litijumu?". "Pa dobro, Amerikanci nisu znate, ali Kenijci i Nigerijci imaju jako loše iskustvo". Što lažeš bre džukelo jedna? Evo tako da ga pitam, izabrao sam pravu reč!

- Što lažeš džukelo jedna Miki Aleksiću? Kako te nije sramota, hoćeš da se izviniš sad? Što lažete bre svi? Kako vas nije sramota, što lažete vi sa N1? Jel vas blam kolege sa N1 kad vas ispali magarac i kad vas ovaj namagarči lažovčina ona najgora. Čovek izmislio rudnike litijum au Nigeriji i Keniji - rekao je jutros Vučićević na Koleginumu na Informer TV.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Planeta

Hoće da bude besmrtan?! Putin dao šokantno naređenje! Svet gleda i ne veruje šta se trenuto dešava u Rusiji!
NEVEROVATNO

Hoće da bude besmrtan?! Putin dao šokantno naređenje! Svet gleda i ne veruje šta se trenuto dešava u Rusiji!

Početkom 2024. godine, ruski predsednik Vladimir Putin zatražio je pokretanje „nacionalnog projekta“ za očuvanje zdravlja stanovništva. Nekoliko meseci kasnije, potpredsednica vlade Tatjana Golikova najavila je inicijativu pod nazivom „Nove tehnologije očuvanja zdravlja“. Istraživački instituti su dobili nalog da izveštavaju o naporima u borbi protiv starenja ćelija, osteoporoze, kognitivnih i senzornijih poremećaja, kao i o jačanju imunog sistema

08.09.2024

17:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija