• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.09.2024

15:11

Bulatović o Đilasovoj "skali za zatvor": Bahati tajkun "težak" 619 miliona evra!

Pedja Milosavljević

Politika

Bulatović o Đilasovoj "skali za zatvor": Bahati tajkun "težak" 619 miliona evra!

Podeli vest

„Znači gospodo, u ovoj zemlji će se vlast promeniti. U ovoj zemlji će svako, evo ja vam garantujem, gledam vas u oči, svako ko je krao od 200 evra do 200 miliona evra završiti u zatvoru“. Ovo je Dragan Đilas jutros izjavio na jednoj od televizija čijim uredništvom se svakodnevno bavi. Da čovek ne zna o kome se radi pomislio bi da onaj ko je izgovorio ovako krupne reči ima makar minimalnu dozu političkog kredibiliteta i ljudskog integriteta da ovako nešto „garantuje“ - istakao je narodni poslanik Dejan Bulatović, komentarišući izjavu samoprozvanog lidera opozicije Dragana Đilasa.

Podsetimo, lider hejterske opozicije Dragan Đilas, tajkun čije su firme sticale milionske profite za vreme žute strahovlade dok je država propadala a narod siromašio, našao se pozvanim da govori o korupciji i krađi (?!?). Gostujući na tajkunskoj televiziji Nova S, on je, verovali ili ne, poručio da će odgovarati svako ko se ogrešio o zakon, kada dođe do promene vlasti. Ipak, Đilas je po svemu sudeći vrlo smišljeno birao reči, pošto se, recimo, ne pominje cifra od 619 miliona evra. Detaljnije o tome pročitajte OVDE.

- Međutim, treba da znamo da je to isti onaj Đilas koji "garantuje" promenu vlasti već 12 godina, isti Đilas koji je 2022. godine "garantovao" da njegova politička opcija pobeđuje u Beogradu, a da Zdravko Ponoš smenjuje Aleksandra Vučića već u prvom izbornom krugu, isti onaj Đilas koji je "garantovao" tik pored osuđenog američkog senatora Boba Menendeza da će se boriti protiv korupcije i isti onaj Đilas koji je pored skupštinskog toaleta "garantovao" da će dužnost narodnog poslanika obavljati predano, pošteno i savesno verno Ustavu. Da ne znamo po koliko afera, neistina i skandala je Đilas prepoznatljiv, možda ova monumentalna izjava koju je jutros dao ne bi zvučala kao replika iz crtanog filma o propalom opozicionom cirkusu - kaže Bulatović i ističe da "ne smemo zaboraviti ni da je to isti Dragan Đilas koji je nakon jednog svog izbornog debakla otišao na noge predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u pokušaju da kako zna i ume iskuka beogradsku fotelju".

- Tada, kao uostalom i mnogo puta do sada, predsednik Vučić je pokazao svoju političku veličinu i mudrost, nešto o čemu Đilas može samo da sanja, kao što sanja o novih 619 miliona evra. A kad smo već kod tih 619 miliona, koja adekvatna kazna bi se primenila nad bivšim gradonačelnikom, koji je svoje prihode uvećao upravo za toliko koliko krije kao zmija noge? Ili ga je već stigla najbolja kazna u vidu konstantnog poraza na izborima, njega i njegove nakaradne politike protiv svih srpskih interesa?

- I za kraj, ne smemo nikako da zaboravimo da je to isti onaj Dragan Đilas koji je napravio presedan u srpskoj politici, nezapamćenom i monstruoznom zloupotrebom majskih tragedija, u svrhu promocije jedne od svojih predizbornih lista, kojoj je dao ime "Srbija protiv nasilja". Ni to mu nije bilo dovoljno pa je otišao korak dalje zahtevajući preko svojih političkih džuboksa sankcije za svoju zemlju i svoj narod. To je, gospodo, Dragan Đilas, osvedočeni nasilnik i bahati tajkun "težak" 619 miliona evra, kome je narod zauvek okrenuo leđa.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Umrla Katerina Valente
Showbiz

Umrla Katerina Valente

Pevačica Katerina Valente preminula je 9. septembra u svojoj 93. godini, navedeno je na njenoj Fejsbuk stranici.

12.09.2024

09:45

Magazin

Seks i vođenje ljubavi nisu isto! Otkrijte šta vam više leži
Ljubav

Seks i vođenje ljubavi nisu isto! Otkrijte šta vam više leži

Spajanje dva tela u jedno i spajanje hemije između dvoje ljubavnika predstavlja nešto posebno. Ne, to nije običan seks, već nešto sasvim drugačije - vođenje ljubavi. Sigurno sad razmišljate da su to dve potpuno iste stvari, a mi ćemo vam dokazati da nisu pomoću ovih činjenica...

12.09.2024

06:20

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...
Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...

Prvi učitelji se nikada ne zaboravljaju i dobro se pamte njihove lekcije. A inicijativu jednog učitelja iz Kovina pre deceniju i po tamo su rado prihvatili i odrasli, i evo šta svake godine rade.

12.09.2024

10:45