• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.09.2024

12:58

Jovanov razobličio tajkuna - Pokazao Đilasovo pravo lice!

Ata images

Politika

Jovanov razobličio tajkuna - Pokazao Đilasovo pravo lice!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Milenko Jovanov razobličio je tajkuna Dragana Đilasa i ogolio svu njegovu licemernost.

Jovanov je poručio da je licemerno kad Đilas priča protiv rudarenja litijuma, a do juče govorio da je to razvojna šansa Srbije, ali i 'kako će u zatvor svako ko je krao milione'. 

''Licemerno je kad Đilas priča protiv rudarenja litijuma, a do juče je govorio da je to razvojna šansa Srbije. Međutim, to licemerje prestaje kada Đilas počne priča o borbi protiv korupcije i najavljuje hapšenja korumpiranih. Tu počinje potpuno ludilo, neopevani bezobrazluk i bahato smejanje u lice građanima Srbije. Uzgred, kaže kako će u zatvor "svako ko je krao od 200 do 200 miliona evra". A onaj što je ukrao 619 miliona evra? Šta ćemo sa tim stručnjakom? Taj će sa slobode da priča kako se treba boriti protiv korupcije?'', napisao je Jovanov na mreži Iks.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija