• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2024

20:20

Opozicija pokušala da formira vlast na Starom gradu: Hteli su da prikriju debakl na izborima, ali ni od toga nema ništa!

Printscreen Detektor laži

Politika

Opozicija pokušala da formira vlast na Starom gradu: Hteli su da prikriju debakl na izborima, ali ni od toga nema ništa!

Podeli vest

Pion Dragana Đilasa - Nikola Jovanović tokom medijskog istupanja na tajkunskoj televiziji govorio je o tome šta je opozicija pokušala da uradi na opštini Stari grad, ali im to nije pošlo za rukom.

- Voditelj: Da li mislite da postoje šanse da se Marko Bastać prikloni opoziciji i formira sa opozicijom vlast na Starom gradu? Nikola Jovanović - nekada jeremićevac, a danas blizak Đilasu:

- Znate kako, gradske opštine nemaju svoje budžete i zavise od beogradskog budžeta, tako da vlast u gradskoj opštini ne znači ništa ako niste vlast u Gradu Beogradu. Verujem da je opoziciji jako bitno da bar negde uzmu simbolično neku opštinu da bi prikrili taj debakl koji su doživeli 2. juna ali ne verujem da će se i to desiti, pa ni na Starom gradu - bilo je reči u emisiji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija