• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.07.2024

11:00

Dodik povodom strašnih napada političkog Sarajeva: Sme li bar neko od bošnjačkih političara da se izvini Srbiji?

TV Pink

Politika

Dodik povodom strašnih napada političkog Sarajeva: Sme li bar neko od bošnjačkih političara da se izvini Srbiji?

Podeli vest

Političko i medijsko ludilo koje je zahvatilo političko Sarajevo postaje nepodnošljivo i ta histerija koja se stvara protiv svega što ima veze sa srpskim narodom, Srbijom i Srpskom odavno je prešla granice normalnog, poručio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

- I šta sad?! I šta sad kad je i (Elmedin) Konaković priznao da je ulazak kadeta Vojske Srbije bio u skladu sa zakonom - upitao je Dodik na platformi Iks.

Upitao je i postoji li uopšte politička struktura u Sarajevu s kojom se može razgovarati.

- Poštuje li neko Ustav i zakone ove sklepane BiH i sme li možda bar poneki pojedinac od bošnjačkih političara poslati poruku, izvinjenje Srbiji za ovu nezapamćenu sramotu koju su priredili zemlji u koju se zaklinju? Pitam se ima li (Denis) Bećirović bar malo ljudske pristojnosti, kad već nema političke, i s kim on to misli živeti u BiH, sa Srbima i Hrvatima ili sa Šmitom i sličnim nedobronamernim strancima koji su, po ko zna koji put, pokazali da su nekompetentni i nedobronamerni - naveo je Dodik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!
SAD

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!

Nedelju dana nakon što je bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp preživeo atentat na skupu u Pensilvaniji, njegov tim za kampanju objavio je najnovije podatke o zdravstvenom stanju Trampa.

21.07.2024

13:57

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija