• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

21.07.2024

12:48

Procurele fotke sa treninga na šljaci! Novak brusi formu za Pariz (FOTO)

epaimages

Novak Đoković

Procurele fotke sa treninga na šljaci! Novak brusi formu za Pariz (FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković se u Crnoj Gori priprema za Olimpijske igre, a sparing partner mu je bio Filip Bergevi, 129. na ATP listi u dubl konkurenciji.

Najbolji teniser ikada posle poraza u finalu Vimbldona došao je u Crnu Goru, a nakon nekoliko dana odmora sa porodicom počeo je pripreme za Olimpijske igre koje se igraju u Parizu na šljaci. 

Novak na šljaci

Noletov sparing partner bio je 30-godišnji Šveđanin Filip Bergevi. Procurele su prve fotografije našeg asa sa treninga na šljaci posle operacije meniskusa nakon povrede na Rolan Garosu. Filip se oglasio na društvenim mrežama i nije krio oduševljenje što je imao priliku da trenira sa najboljim ikada.

"Neverovatan dan u Crnoj Gori sa najvećim ikada (GOAT). Hvala na pozivu i mnogo sreće na Olimpijskim igrama", napisao je Filip. 

 

 

 

Podsećamo, Nole se povredio tokom takmičenja na Rolan Garosu, morao je da odustane od četvrtfinala, operisan je 5.juna, ali je uspeo ekspresno da se oporavi, zaigra na Vimbldonu tri nedelje kasnije, ali je nažalost poražen u finalu od Karlosa Alkaraza.

 

 

Po dolasku u Crnu Goru Nole je nekoliko dana uživao na jahti, družio se u Kotoru sa Marijom Šarapovom i ispunio želju srpskom fudbaleru Danijelu Aleksiću.

Sad sledi ono najvažnje - Olimpijske igre. Naš teniser nikada nije krio da mu je zlato životni san. Takmičenje će početi 27. jula. Nole je osvojio bronzu u Pekingu 2008, pa je usledilo četvrto mesto u Londonu 2012, pa eliminacija u prvom kolu u Riju 2016. i četvrto mesto u Tokiju 2021. godine. Vreme je za zlato. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!
SAD

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!

Nedelju dana nakon što je bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp preživeo atentat na skupu u Pensilvaniji, njegov tim za kampanju objavio je najnovije podatke o zdravstvenom stanju Trampa.

21.07.2024

13:57

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija