• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2024

08:07

OPSEDNUTI VUČIĆEM! Koordinisani udar na predsednika Srbije: Šolakovci napadaju, Slobodna Bosna doliva ulje na vatru!

Ata images / printscreen

Politika

OPSEDNUTI VUČIĆEM! Koordinisani udar na predsednika Srbije: Šolakovci napadaju, Slobodna Bosna doliva ulje na vatru!

Podeli vest

Fabrika laži tajkuna Dragana Šolaka, koja iz dana u dan napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića, radi 24 sata dnevno, a kao po pravilu, u orkestriranim napadima redovno im se pridružuje džihadistička Slobodna Bosna.

Povod za najnoviji napad na šefa države, niskotiražni tabloid Danas i njihovi medijski saborci iz Slobodne Bosne, glasila koje zastupa ekstremne stavove, je najava osnivanja timova koji će se boriti protiv medijskih dezinformacija o Srbiji u svetu.

Ovo ideju srpskoj i regionalnoj javnosti obelodanio je Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju vlade Srbije Arno Gujon.

- U svakom timu će biti po nekoliko novinara koji će biti ili rodom iz tih zemalja ili Srbi iz dijaspore koji su tamo rođeni, a koji razumiju jezik i mentalitet te zemlje - naveo je Gujon, što je poslužilo dežurnim hejterima da napadnu predsednika Vučića.

Foto: Ata images / printscreen

 

 

Tako je u Slobodnoj Bosni osvanuo članak pod naslovom "ALEKSANDAR VUČIĆ IDE KORAK DALJE: Ovako nešto ne postoji u civiliziranom svijetu, sve je već spremno…" u kome se prenosi pisanje tajkunskog Danasa, a u kojem se bez ijednog argumenta napadaju namere Srbije da se brani od svesno kreiranih i plasiranih laži.

I ovaj članak još jedan je u nizu dokaza da su medijski kerberi Dragana Šolaka i ekstremisti iz regiona opsednuti Aleksandrom Vučićem i da će iskoristiti i najmanji povod za atak na Srbiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Amerika ga nema i neće imati još dugo! Ovo imaju samo Putin i Kina! Vašington je bez njega tek "tigar na papiru"!
Da se zna!

(VIDEO) Amerika ga nema i neće imati još dugo! Ovo imaju samo Putin i Kina! Vašington je bez njega tek "tigar na papiru"!

Namera SAD da brani sve slabiji status gospodara unipolarnog sveta zahteva moderne sisteme naoružanja koji nisu inferiorni, ili još bolje superiorniji od neprijateljskog oružja. Amerika ima ozbiljne probleme sa ovim. Kako su Amerikanci sa neprijatnim iznenađenjem saznali, njihova zemlja već deset godina zaostaje za Rusijom i Kinom u razvoju hipersoničnog naoružanja.

23.08.2024

00:15

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija