• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.09.2024

15:09

Lažni patriota! Aleksića pitali zašto opozicija ćuti na Kurtijev teror nad Srbima - on počeo da zamuckuje! (VIDEO)

printscreen

Politika

Lažni patriota! Aleksića pitali zašto opozicija ćuti na Kurtijev teror nad Srbima - on počeo da zamuckuje! (VIDEO)

Podeli vest

Lider Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić ponižen je na opozicionoj televiziji Nova S, kada ga je voditeljka upitala zbog čega opozicija ćuti na teror koji Aljbin Kurti sprovodi nad Srbima na Kosovu i Metohiji

Naime, novinarka ga je upitala zašto je opozicija ostala nema na maltretiranje Srba i zašto nisu i po tom pitanju ujedinjeni, kao po pitanju litijuma, a onda se osvrnula i na to što je jedan od Aleksićevih poslanika, poreklom sa KiM, izbačen iz stranke po hitnom postupku jer je kritikovao to što opozicija ne reaguje.


On je pokušao da se "opere", te je počeo da govori da "sada treba da zaštitimo ljude na KiM i da im pružimo podršku", ali ga je voditeljka sasekla konstatacijom da je to već rekao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.


Aleksić je sve vreme zamuckivao, a kako je to izgledalo možete videti u priloženom videu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija