• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

12.06.2024

15:57

Šiptarske provokacije! Albanci sramno udarili na "orlove" pred EP! (FOTO)

AP PHOTO

EURO 2024

Šiptarske provokacije! Albanci sramno udarili na "orlove" pred EP! (FOTO)

Podeli vest

Evropsko prvenstvo još nije počelo, a šiptari već provociraju! Navijači Albanije napravili su pravu invaziju na Instagram stranicu Fudbalskog saveza Srbije, pa su na objavu da je naša reprezentacije doputovala u Nemačku na šampionat Starog kontinenta okačili na desetine zastava te zemlje!

Izgleda da je njima u krvi da provociraju, pa su, osim albanskih zastava, u komentarima objavili i Granita Džaku. Naravno, reč je o poznatom provokatoru poreklom iz Albanije, koji igra za Švajcarsku i koji je u više navrata ulazio u klinč sa našim fudbalerima tokom mečeva na prethodna dva Svetska prvenstva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)

 

Neki od korisnika Instagrama otišli su i korak dalje, pa su kačili kratke snimke (takozvane gifove) one čuvene scene sa stadiona Partizana, kada su šiptarski ekstremisti spustili dron sa zastavom takozvane "velike Albanije". Naravno, nije moglo da prođe bez dvoglavog orla, njihovog simbola, kojim često provociraju naš narod, što je bio slučaj i po dolasku u bazu našeg tima u Augzburgu.

Šta je njima ovog puta tačno zasmetalo, nije poznato, ali u galeriji možete pronaći kako su izgledali pojedini komentari albanskih navijača.

Naravno, našim fudbalerima i navijačima je najbitnije da na ovakve stvari ne nasedaju. Tako je, uostalom, bilo i juče, kada su određene osobe prošle automobilom ispred hotela našeg nacionalnog tima. Jedan od njih otvorio je prozor i pokazao dvoglavog orla ekspediciji "orlova". Kao što se i očekivalo, niko nije reagovao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija