• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.07.2024

06:23

Ponovo gori sve! Očekuje nas sunčan i topao dan - Evo kada stiže novo osveženje

informer/printscreen

Društvo

Ponovo gori sve! Očekuje nas sunčan i topao dan - Evo kada stiže novo osveženje

Podeli vest

U Srbiji će ujutru po kotlinama i visoravnima na jugozapadu zemlje biti niska oblačnost ili kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno sunčano, povremeno uz umerenu oblačnost i toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak sa grmljavinom očekuje se uglavnom u brdsko-planinskim predelima.Vetar slab i umeren, severozapadni.Najniža temperatura od 18 do 22, najviša od 31 do 34 stepena Celzijusa.

U Beogradu pretežno sunčano, povremeno uz umerenu oblačnost i toplo. Vetar slab, severozapadni. Najniža temperatura oko 22, najviša oko 33 stepena Celzijusa.

U utorak toplo i iznad većeg dela zemlje pretežno sunčano, a uz lokalni razvoj oblačnosti, kiša i pljuskovi sa grmljavinom se, kao ređa pojava, očekuju uglavnom u brdsko-planinskim predelima. 

Od srede do petka promenljivo, nestabilno i svežije uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i pljuskova sa grmljavinom, koji će lokalno biti izraženiji. 

Za vikend i u ponedeljak pretežno sunčano i ponovo toplije.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija