• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.07.2024

09:24

Sledi potop! RHMZ izdao hitno saopštenje: Pljuskovi i grmljavina udariće ove delove Srbije!

Shutterstock, Aleksandar Jovanović Cile, Printskrin/Estofex

Društvo

Sledi potop! RHMZ izdao hitno saopštenje: Pljuskovi i grmljavina udariće ove delove Srbije!

Podeli vest

Republički hidrometeorološki zavod izdao je najnoviju vremensku prognozu za naredna dva sata u kojima upozorava na pljuskove i grmljavinu.

Očekuje se da će u Sremu, južnom Banatu, kao i na području Braničevskog i Borskog okruga vreme biti pretežno oblačno sa mestimičnim kratkotrajnim kišama ili lokalnim pljuskovima praćenim grmljavinom.

Građani ovih područja treba da budu spremni na nagle promene vremena i moguće kratkotrajne nepogode. Preporučuje se oprez prilikom boravka na otvorenom, posebno zbog mogućih grmljavinskih pljuskova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija