• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

05.08.2024

12:36

Verovali ili ne! Tipsarević Troickom pripisuje zasluge za Novakovo zlato na OI

Starsportphoto

Olimpijske igre

Verovali ili ne! Tipsarević Troickom pripisuje zasluge za Novakovo zlato na OI

Podeli vest

Bivši teniser Janko Tipsarević čestitao je Novaku Đokoviću na osvojenom zlatu na Olimpijskim igrama u Parizu, ali je istakao da ogromne zasluge idu selektoru Viktoru Troickom.

Ceo svet je svedočio neverovatnom Novakovom uspehu. Sa 37 godina i dva meseca nakon što je operisao koleno, uspeo je da osvoji zlatnu medalju na olimpijskim igrama. Čestitke su stigle sa svih meridijana i nema ko se nije poklonio Srbinu. 

Foto: epaimages

 

 

Posebnu pažnju privukao je Viktor Troicki, selektor Srbije u tenisu. On je sedeo u Novakovom boksu i trebalo je šampionu da daje ikstrukcije šta da radi. U nekoliko navrata kamera je zabeležila trenutak kada Novak viče na Troickog, koji mu apsolutno ništa ne pomaže. 

Međutim, Tipsarević kaže da najveće zasluge pripadaju upravo selektoru, bez koga bi ovakav uspeh bio nemoguć.

"Ljudi bi trebalo da znaju da ovaj neverovatan uspeh nikada ne bi bio moguć bez podrške celog tima…A pogotovo bez kapetana koji je ovaj brod uveo u luku i pored neverovatne oluje na njegovom putu. Srbija", napisao je Tipsarević na instagramu uz fotografiju Troickog. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Kijev priznao, protiv Putina i Rusije ratujemo i u Africi! Maske su pale, svet se ovoga plašio, posledice su zastrašujuće!
Nimalo naivno

Kijev priznao, protiv Putina i Rusije ratujemo i u Africi! Maske su pale, svet se ovoga plašio, posledice su zastrašujuće!

Rusija i Ukrajina su u ratu i na tlu Afrike?! Vlada Malija, koju predvodi pukovnik Asimi Goita, uz podršku Moskve, najavila je „trenutnu suspenziju diplomatskih odnosa sa Ukrajinom" zbog, kako su naveli u Bamaku, "podrške vlade iz Kijeva pobunjenim Tuarezima iz pokreta Azavad". Bamako optužuje Kijev da pomaže "terorizam i ugrožava suverenitet i teritorijalni integritet Malija".

05.08.2024

19:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija