• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.08.2024

09:59

"Vi ste ih pravili, vi ih i čuvajte": Grmi Iks zbog objave: Baka umeso da pomaže oko dece, pije pivo i spava na plaži!

Shuterstock

Društvo

"Vi ste ih pravili, vi ih i čuvajte": Grmi Iks zbog objave: Baka umeso da pomaže oko dece, pije pivo i spava na plaži!

Podeli vest

Među roditeljima ima i onih koji odluče da svoj godišnji odmor sa decom provedu i sa svojim roditeljima, kako bi svima bilo što lepše i rasterećenije, međutim jednom paru se dogodila nadasve nesvakidašnja situacija nasred plaže.

Naime, sudeći prema objavi na društvenoj mreži "X", jedna baka je odlučila da se počasti pivom, pa zadremala na ležaljci, ali ne pre nego što je svojima poslala jasnu poruku.

- Par sa dvoje dece poveo babu da pomaže, bakuta zviznula dva piva (strogo iz flaše) i zahrkala na ležaljci. Pre toga im odbrusila: 'Vi ste ih pravili, vi ih i čuvajte"  - navedeno je.

Naravno, u komentarima je došlo do sukoba mišljenja. Dok jedni pozdravljaju odluku bake, drugi dovode u pitanje njenu ispravnost.

- Baka carica, bravo za ženu - podržava neko baku.

- Neiskusno. Za to služe neudate tetke, em mlađe, pa mogu da trče za decom, em bolje animiraju decu - piše u komentaru ispod objave.

- Navikla deca da im roditelji na dohvat ruke. Bravo za baku - komentariše jedna korisnica mreće "X".

- Poslednja rečenica, ne da nije smešna, nego je bezobrazna. Što da ne pričuva decu svoje dece!? Koliko se ljudi muče da ih dobiju, koliko se te majke iznure od lekova i stresa tokom održavanja trudnoće, da na kraju baba tako izjavi - piše u jednom od komentara.

Ima onih koji naizgled "koriste" svoje roditelje i od njih očekuju da su uvek spremni da čuvaju svoje unučiće, možda baš zbog načina odrastanja koje su sami imali, ali ima i onih koji su zahvalni ukoliko bake i deke samoinicijativno budu uz njih.

Svakako iako nije poznato da li je pomenuti par baku poveo radi pomoći ili jer vole kad su zajedno, ostaje činjenica da im je priredila, u najmanju ruku, nesvakidašnju situaciju na plaži.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija