• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic

17.09.2024

10:23

Najmlađi oficiri vojske Srbije počinju novu službu: Evo šta ih očekuje na početnim dužnostima

printscreen

Društvo

Najmlađi oficiri vojske Srbije počinju novu službu: Evo šta ih očekuje na početnim dužnostima

Podeli vest

Najmlađi oficiri, koji su ukazom predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije u subotu promovisani u čin potporučnika, primljeni su danas u komande, jedinice i ustanove Vojske Srbije.

Na prijemima upriličenim tim povodom, predstavljeni su im organizacija, misije i zadaci sastava u koje su raspoređeni, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Uz čestitke za uspešan završetak školovanja, komandanti i načelnici su mladim oficirima poželeli uspeh u profesionalnoj vojnoj službi i dali im smernice za realizaciju zadataka na početnim dužnostima.

Potporučnike očekuje upoznavanje sa vojnim kolektivima, kao i obavezama i zadacima na svojim formacijskim mestima, na kojima će biti moći da primene i prošire znanja stečena tokom školovanja na Vojnoj akademiji, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!
LUDILO

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!

Rajan Vesli Raut, osumnjičeni za pokušaj ubistva kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa, pretio je da će ubiti lidere Rusije i Severne Koreje, Vladimira Putina i Kim Džong Una, objavio je list „Volstrit džornal“, koji je razgovarao sa Amerikankom Čelsi Volš, koja se nekoliko puta sastala sa Rautom u Kijevu 2022. godine.

17.09.2024

10:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija