• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.09.2024

12:24

Za nauk svim autošovinistima: Sergej napao Srbiju zbog zadržavanja Severine na granici, pa ga Hrvatska uhapsila na istom mestu!

ataimages/printskrin instagram

Politika

Za nauk svim autošovinistima: Sergej napao Srbiju zbog zadržavanja Severine na granici, pa ga Hrvatska uhapsila na istom mestu!

Podeli vest

Potez glumca i političara u pokušaju Sergeja Trifunovića, kada je pre izvesnog vremena stao na stranu hrvatske pevaljke Severine nakon što je kratko zadržana na graničnom prelazu pri pokušaju da uđe u Srbiju, treba da služi za nauk svim autošovinistima.

Naime, Trifunović je tokom noći uhapšen na granici, nakon što je pokušao da izađe iz Srbije i pređe u Hrvatsku. Ipak, u njegovu odbranu nije stala pomenuta pevaljka koju je on zdušno branio.

Foto: Printscreen

 

 

Sergej je u tom momentu napao Srbiju zbog zadržavanja Severine na granici, a tajkunska Nova S na to i podseća.

Ipak, propali političar je ostao uskraćen "ljubavi" od strane suseda, te je ga je Hrvatska uhapsila na istom mestu gde je i Severina zadržana.

Ovo treba da služi za nauk svim autoošovinistima, koji umesto svoje zemlje i svog naroda na prvo mesto stavljaju one koji taj isti narod i državu napdaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija