• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.09.2024

14:07

Srpska lista sa šeficom Unmika: Međunarodna zajednica da spreči jednostrane poteze režima u Prištini!

Instagram/srpskalista

Politika

Srpska lista sa šeficom Unmika: Međunarodna zajednica da spreči jednostrane poteze režima u Prištini!

Podeli vest

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sastao se danas u Kosovskoj Mitrovici sa šeficom Unmika, Karolin Zijade i ukazao na izuzetno težak položaj srpskog naroda na AP Kosovo i Metohija.

"Zahtevano je da međunarodna zajednica najhitnije reaguje i spreči dalje jednostrane poteze režima u Prištini, te zaštiti prava srpskog naroda, i zahteva od režima u Prištini povraćaj u pređašnje stanje situacije na terenu", navodi se u saopštenju Srpske liste objavljenom na Instagramu.

Kako se dodaje u saopštenju, posebno je ukazano na represiju režima u Prištini, kao i brutalno prebijanje mladića u Kosovskoj Mitrovici od pripadnika takozvane kosovske policije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Delegacija Srbije na sastancima tokom seminara PS NATO ukazala na teror Prištine nad Srbima sa ciljem sprovođenja politike etničkog čišćenja!
Politika

Delegacija Srbije na sastancima tokom seminara PS NATO ukazala na teror Prištine nad Srbima sa ciljem sprovođenja politike etničkog čišćenja!

Delegacija Skupštine Srbije, koja učestvuje na 106. Rouz-Rot seminaru Parlamentarne skupštine (PS) NATO u Varšavi, ukazala je na sastanku sa potpredsednikom PS NATO Markosom de Vaskonselosom (Portugalija) i šefom portugalske delegacije u PS NATO Hugom Olivijerom na nasilje i teror koji Priština gotovo svakodnevno sprovodi nad srpskim narodom na KiM, sa ciljem proterivanju Srba sa KiM i sprovođenja politike etničkog čišćenja.

17.09.2024

10:43

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija