• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.09.2024

18:14

Proglasovac pokopao opoziciju! Popović: Najveći problem je što su uzeli kaparu od Rio Tinta!

printsrkrin

Politika

Proglasovac pokopao opoziciju! Popović: Najveći problem je što su uzeli kaparu od Rio Tinta!

Podeli vest

Petar Peca Popović iz Proglasa izneo je stav o tome da je opozicija uzela kaparu od kompanije Rio Tinto i time pokopao opoziciju.

- Najveći je problem ko je uzeo kaparu (od Rio Tinta) i sad je kao problem što ćemo mi morati da im plaćamo odštetu. Zašto mi? Pa je l' neko pitao narod da se sklapa dogovor sa njima, da se potpisuju ugovori...? Ja stvarno ne znam istorijat ko je davao dozvole Rio Tintu, ko je dao saglasnost - rekao je Popović. 

Ali, prisetimo se stava koji je nedavno iznela voditeljka tajkunske N1 Mia Bjelogrlić:

- Rio Tinto je u Srbiji osnovan 2001. kad su DS i DSS bili na vlasti, prvu dozvolu su dobili 2004. kad su DS i DSS bili na vlasti, posle toga su im DS i DSS 9 puta proširili opseg istraživanja - rekla je Bjelogrlić. 

Osim toga, promenili su i Zakon o rudarstvu u korist Rio Tinta a DS-ov ministar je obećao i otvaranje rudnika 2014.!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija