• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2024

12:45

Šta hoćete da kažem - da nisam Hitler i da nemam 619 miliona?! Vučić bez pardona odgovorio tajkunskim medijima

Printscreen/TV Pink

Politika

Šta hoćete da kažem - da nisam Hitler i da nemam 619 miliona?! Vučić bez pardona odgovorio tajkunskim medijima

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je provokatorima sa tajkunske televizije N1 tokom

- Ne bavim se lokalnim izborima, moje je bilo da pomognem. Ubedljivo smo pobedili ove vaše štićenike. Dobili smo više desetina hiljada glasova više nego oni i to je za nas značajna pobeda pod teškim uslovima, jezive kampanje koja je vođena protiv nas. Kampanje neistina. Oni objave da smo pokrali izbore, optužite me da sam lopov i ne date mi da odgovorim - rekao je Vučić i podvukao da neće gostovati na televizijama pod kontrolom tajkuna.

- Ne mogu da dođem na televiziju gde mi se vređa porodica i gde sam ja Hitler. Ne pada mi na pamet da dođem tamo. Oni sve vreme rade nešto što je najveća prevara, a kad kaže da to nije tačno, onda su oni na udaru. Šta vi hoćete da ja kažem? Nemam ja 619 miliona evra. Netačno je da sam Adolf Hitler i nije baš pristojno da Vidojković meni opsuje majku. Govorili ste da sam umešan u Jovanjicu, svi i urednici i gosti na televiziji. I onda je Jelena Zorić pošteno i otvoreno rekla da nisam umešan - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinarke N1.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija