• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2024

16:28

(VIDEO) Ovako radi tajkunska fabrika laži! Pogledajte video i sve će vam biti jasno

printscreen

Politika

(VIDEO) Ovako radi tajkunska fabrika laži! Pogledajte video i sve će vam biti jasno

Podeli vest

Propagandni megafon opozicije, niskotiražni tabloid Danas, nastavio je sa kampanjom brutalnih laži.

Na naslovnoj strani najavili su tekst pod naslovom "Opera i balet kada se bude gradio stariji i lepši Beograd."

- U investicionom planu Skok u budućnost - Srbija Ekspo 2027, koji su predsednik Aleksandar Vučić i predstavnici Vlade  obznanili ovih dana, među najavljenim projektima izostaju oni koji su pred decembarske izbore tako transparentno obećavali, pa će, kako činjenice pokazuju, Srbija skočiti u budućnost bez početka gradnje nove koncertne dvorane za ffilharmoniju, ai bez novog prostora za nacionalnu operu i balet - piše Danas u svom tekstu.

 

Navode i da "među projektima nema ni pomena o Hali 1 Sajma".

A šta je zapravo istina?

Kako je tokom prezentacije programa "Skok u budućnost" rečeno, postojeća lokacija Sajma dobiće novi izgled.

- Ne samo da ćemo sačuvati Halu 1, nego će postati epicentar kulture i kulturnih dešavanja. Napravićemo tri operske hale. Napravićemo mesto dešavanja i za pozorišne trupe i za baletske trupe i za orkestre - rekao je ministar Siniša Mali tokom prezentacije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija