• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

21.07.2024

16:45

Ništa od glavnog žreba! Hamad poražen u Kicbilu

EPAIMAGES

Tenis

Ništa od glavnog žreba! Hamad poražen u Kicbilu

Podeli vest

Srpski teniser Hamad Međedović neće učestvovati u glavnom žrebu ATP turnira u Kicbilu.

Momak iz Novog Pazara izgubio je u drugom, poslednjem kolu kvalifikacija, od Kolumbijca Danijela Elahija Galana rezultatom 6:4, 2:6, 6:2.

Naš teniser, kao 122. na svetu, bio je favorit protiv 142, ali se to na terenu nije videlo.

Jednu brejk loptu imao je Hamad u prvom setu, u drugom gemu i nije je iskoristio. Protivniku je dozvolio da mu oduzme servis u sedmom gemu, a Kolumbijac je bez većih problema priveo set kraju.

Probudio se Hamad u drugom setu, iskoristio dve od četiri set lopte i uz dva brejka izjednačio rezultat.

U trećem setu, kao i u prvom, imao je jednu brejk loptu koju nije iskoristio što ga je koštalo eventualne pobede.

Galan je realizovao prvu od tri vezane meč lopte i plasirao se u glavni žreb turnira iz kategorije ATP 250 koji se igra za nagradni fond od 651.865 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija