• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2024

13:22

ŠAMPIONI LICEMERJA! Šolakovi medijski kerberi ne brane čak ni njihovog Sergeja, al zato su Severinu digli u nebesa!

Ata images / printscreen

Politika

ŠAMPIONI LICEMERJA! Šolakovi medijski kerberi ne brane čak ni njihovog Sergeja, al zato su Severinu digli u nebesa!

Podeli vest

Tajkunski mediji pod kontrolom Dragana Šolaka ne propuštaju priliku da pokažu i dokažu da su apsolutni šampioni licemerja!

U istinitost ove tvrdnje može se uveriti svako ko je pratio šta, kad i kako pišu tajkunski portali o privođenju Sergeja Trifunovića u Hrvatskoj.

Foto: Printscreen

 

ž

Glumac i bivši predsednik Pokreta slobodnih građana, podsetimo, priveden je na graničnom prelazu Batrovci-Bajakovo, a celokupna propagandna mašinerija Dragana Šolaka upregla se kako bi opravdali postupanje hrvatske policije.

Foto: Printscreen

 

 

To je jasno već iz naslova koji su objavljeni u tajkunskim kvazi-medijima.

Tako, primera radi, tajkunski portal Nova podseća na izjave Trifunovića zbog kojih je priveden, dok portal Direktno i Danas takođe objavljuju naslove iz kojih se vidi potreba da se ponašanje hrvatskih policijski službenika opravda, a Trifunovićeva "krivica" uveća.

Foto: Printscreen

 

 

Sa druge strane, ti isti mediji osuli su drvlje i kamanje po Srbiji, kada je na graničnom prelazu zaustavljena pevačica sa jahte Severina Vučković. 

Pri tom, Severina je ubrzo potom i puštena, ali to nije sprečilo gebelskovsku hobotnicu pod Šolakovom kontrolom da od svega pravi "politički slučaj", a Severinu praktično proglase za lidera opozicije.

Sve je, dakle jasno, Šolakovi mediji zaista su šampioni licemerja!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija